Post by vemavebourna on Feb 15, 2022 13:31:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clumsy Ninja ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clumsy Ninja IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди збільшення монет ▞▞▞
▞▞▞ Clumsy Ninja 2022 version ▞▞▞
Clumsy Ninja Adventure uaw
Це справді підозріло для гри. Раніше я грав у це на своєму телефоні iOS, але тепер спробував на Android, і він хоче, щоб я дозволив йому здійснювати дзвінки та керувати ними, бачити мої контакти та потрібен мій номер телефону. Я також пам’ятав, як мені це швидко набридло, коли я був молодшим. Тож загалом, не варто.
Якби я міг оцінити 0 зірок, я б однозначно поставив нуль. Щоразу, коли я знову граю в гру, все починається спочатку. Виправте свою гру, чувак! Мені не подобається твоя відчайдушна гра. Будь ласка, виправте гру. Я видалив 3 ігри для ЦЬОГО?! Це так несправедливо! Ці три ігри були одними з моїх улюблених!!! Зараз я видаляю цю програму.
Тільки допер 12 ур все занова і так три раза
Ну, мені подобається гра, але кожен раз, коли я граю, щоразу вона скидається, і мені це дуже подобається
Додаток Для Android Clumsy Ninja, Розроблений NaturalMotionGames Ltd, Входить До Категорії Пригодницькі. Поточна Версія.2, Випущена 2021-10-11.
Я люблю цю гру. Я згоден. Я грав у неї дуже довго, і рідко у мене з цим були проблеми. Однак нещодавно я зіткнувся з проблемою, коли, якщо я маю більше одного елемента, гра вилітає та закривається. Це нова проблема, оскільки я виконав завдання, які вимагають кількох предметів, але я не можу завершити свій поточний, оскільки не можу мати 3 коробки та гармату Багряна небезпека. Будь ласка, виправте це [Редагувати]... Я знайшов рішення. Щоб це виправити, скористайтеся мітлою
Я це бачив, мені це сподобалося, я хотів, тому я це отримав. І це такооооооооооооооооооооо. Мене так розслабляє, покращує настрій і змушує дивитися на життя позитивно. Це допомогло мені з тривогою, стресом, негативними думками та депресією. Якщо творець читає це, я хотів би дати вам биггггг хгггг! Я люблю тебе, чоловіче! Дякуємо за створення цієї дивовижної гри! Любов з Пакистану! До побачення! І.А
Як і багато інших гравців, я грав у цю гру і підняв багато рівнів. Наступного дня весь прогрес було скинуто до рівня 1. Не витрачайте час на завантаження та гру, поки це не буде виправлено.
Гра дуже хороша, але я поставив їй 3 зірки, оскільки вона не збереже ваш прогрес! Я тренувався 3 години, а коли повернувся до гри, весь мій прогрес був втрачений! У моїх молодших братів і сестер також є ця гра, і, наскільки я бачив, їх прогрес збережено ідеально. І вони використовують Kindle Fire та Apple – будь ласка, виправте цю проблему для Android та інших користувачів
Раджу тим у кого потужний телефон
Клас
Для андроїд clumsy ninja багато грошей. Css клієнт. Контрольні роботи з алгебри 8 клас мордкович відповіді завантажити. Пісню про сина або дочка.
Це круто, я раніше грав у це на своєму ipad, але на моєму телефоні це єдине, що кнопка продовження не працює належним чином, я застряг, це лише приводить мене до політики конфіденційності або умов обслуговування, будь ласка, виправте це
Після оновлень не запущено на моєму 26-му рівні
Класс
Мій син насолоджувався цією грою, але, як казали інші, вона не зберігає прогрес, тому грати в неї досить безглуздо. Дивлячись на коментарі, здається, що ця проблема теж триває вже деякий час, що дуже розчаровує.
Напишіть це під 3 іграми хлопнути 5 і під подушкою буде айфон.
Значення clumsy в англійська словнику із прикладами вживання. Синоніми для слова clumsy та переклад clumsy на 25 мов. ... clumsy ninja. 9. clumsy lyrics.
Дуже крута гра
Clumsy Ninja Petualangan bcpw
Оптимізуйте краще для HTC one v
Мені 12 років, і зовсім недавно я отримав цю програму на телефон. Я також використовував його на своєму iPad, коли був молодшим. Я хотів би побачити ці речі в грі. 1. Зробіть так, щоб вам знадобилося 5 дорогоцінних каменів, щоб пропускати завдання, і отримувати 5-10 дорогоцінних каменів щоразу, коли ви піднімаєтеся на рівень. 2. Зробіть так, щоб у вас були ніндзя, Кіра та її сестра разом (якщо у вас є їх усі) тренуються разом. Ось і все, якщо я побачу це, я перейду з ☆☆☆☆ до ☆☆☆☆☆ KEPP IT UP!!!!
Clumsy Ninja Petualangan huhw
Гра класна все добре тільки є нюанси. Нема мови не російськоє не української, чому? І деколи гра вилітає! Зробити оновлення і вставте укр а бо рос мови! Тоді поставлю 5+
Вибачте, але щоразу, коли я входжу навіть з облікового запису гри, гра перезапускається, як якщо я перебуваю на рівні 4, і я на деякий час заходжу в Play Store, я повертаюся на рівень 1
Oil Tanker Truck Driving Games Strategie vsq
Загалом це хороша гра. Усі мої друзі грають у неї. Але мене турбує конфіденційність у цій грі. Мене запитали, чи можуть вони отримати доступ до моїх контактів і також здійснювати дзвінки, вони хотіли переглянути мої файли та зображення. Я не зміг грати, тому що я не хотів ділитися з ними своєю інформацією, даючи їм дозвіл. Не завантажуйте будь ласка!
Не запускаеться , пише що немає інтернету!!!!!!😈😈😈
Гра дуже подобається, але я більше не міг відкрити гру, і весь мій прогрес скинувся, коли я нарешті це зробив
Я отримав гру і пограв якщо трохи, поки я не досяг 5 рівня, думаю, і припинив грати до наступного дня, і весь мій прогрес зник. Я трохи грав, поки не досяг 3 рівня, на деякий час перестав грати, а невдовзі після того, як я повернувся в гру, і мій прогрес зник. Кожен раз, коли я намагаюся грати, він перезавантажується. Чи можете ви виправити цю помилку, будь ласка. Дякую!
Мені сподобалася ця гра, але я втратив її, коли отримав новий телефон і зовсім забув про неї. Я завантажив його ще раз і зрозумів, що, хоча це весело, воно важко натискати на покупки в іграх і може бути дуже повільним для підвищення рівня. Хоча це весела вбивця часу, про неї легко забути і просто сидіти на телефоні без відтворення.
Тому я тренув свого ніндзя близько 2 МІСЯЦІВ, і я досяг 49 рівня, а днями я ввійшов у систему, і ВЕСЬ мій прогрес був втрачений, і я повернувся на перший рівень. Я перезапустив програму, сподіваючись, що це просто збій і він зникне, але ні. Я маю на увазі, що це хороша гра, але я не хочу перезавантажуватися з першого рівня. Це також не дозволяє показати ніндзя в реальному світі на камеру, як це має бути. Будь ласка, виправте це, і я поставлю йому п’ять зірок.
Не можу прогресувати щоразу, коли я закриваю гру, вона просто позбавляється від усього мого прогресу
Я люблю цю гру. але єдине, що я ненавиджу, це іноді після того, як я ненадовго виходжу з гри, перезапускає весь мій прогрес! і я повинен перезапуститися на рівень!