Post by vemavebourna on Feb 15, 2022 13:49:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ RealmCraft 3D Mine Block World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RealmCraft 3D Mine Block World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ veliko vzdržljivosti hack ▞▞▞
▞▞▞ RealmCraft 3D Mine Block World 2022 version ▞▞▞
Obožujem to igro, vendar vedno izbriše moje svetove in napredek idk, če je samo jaz, vendar je res moteča, tudi oglasi so začeli postajati nadležni, zato moram igrati brez povezave.
Všeč mi je igra, vendar jo ocenjujem s 3 zvezdicami, ker nima zemljevida, posebnega portalnega bloka, in zelo bi bil hvaležen, če bodo osebe, ki izdelujejo Realmcraft v njenem meniju elementov, imele vse
Prosim, dodajte klepet v preživetje in dodajte kreativo v preživetje ter olajšajte iskanje oreas, vendar ne oreas v lavi in prosim, da vsaj naredite zemljevid, poln reavin in dungeon. Predvsem poskušajte olajšati iskanje bastija in utrdb v spodnjem delu zemlje. Rad bi vam dal še eno zvezdico, vendar morate najprej dodati vse stvari, ki jih zahtevam, in nimam youtube kanala.
Všeč mi je!=D!To je dobesedno Minecraft (kar je dobra stvar), vendar mislim, da bi morali dodati ukazne bloke (ali kaj podobnega), vendar je vsako meso v redu za iskanje, lov in bi moralo biti več za raziskovanje. Tudi samostrel bi bil kul! Adijo! (S puščičnimi tipkami se lahko ozrete naokoli, za prenosni računalnik ali karkoli drugega, druga ideja, To sem jaz iz prihodnosti, ko je bilo to urejeno, in hvala, da ste upoštevali mojo ponudbo!) Ok, Adijo zdaj zares! =D
Prosim, dajte nekaj tam, kjer so vaščani in z njimi lahko trgujemo...ohranite tudi lepe oblikovane hišne ljubljenčke...prosim, da obdržite nekaj, s čimer bi lahko sedeli na stolih...lahko klanjamo semena in gojimo naše rastline in še veliko več.. .
RealmCraft 3D Mine Block World Aventură agwm
Moje pošasti kar naprej izginjajo. Prosim popravite to. Ali lahko povemo drsteniku pošasti, katero pošast naj drsti? Hvala. Kaj pa več pohištva, kot so zofe ali barvne postelje. Hvala še enkrat. Kaj pa možnost brisanja za bloke, ki jih ne želite. In kako lahko voziš, če se avtomobili ne premikajo? TAKO STE NEUMNI!
Stvar, ki mi ni všeč, je, kako so razporejene kontrole. Če bi jih lahko naredili bolj podobne kontrolnikom minecrafta, bi bila ta igra veliko boljša, razen tega pa mi je igra všeč.
Ta igra je super, vendar morate dodati nekaj stvari: 1: puške in več orožja 2: lobanje vseh mafij v tej prosim 3: mod za vsako pošasti 4: mi lahko poveste, kako narediti ognjeni lok in ognjeni meč npr.: ko bomo napadejo katero koli mafijo, naj dobijo ogenj, kot bi morale dobiti ogenj mafije z zamahom in ko uporabimo lok in ognjeno puščico, naj mafija ali kar koli prižge ogenj, prosim. Če daš vse, ti dam pet zvezdic in se spomniš, povej mi vse očarljivosti, prosim, prosim 🥺🥺.
Živjo, gospod Ta igra je dobra, vendar je v tej igri veliko neumnih napak, na primer velika dvojna skrinja ni dvojna, deluje samo kot ena skrinja. Velikokrat poskušam, vendar ne deluje in ne samo ta problem, s katerim se soočamo igralci iger, obstaja veliko neumnih hroščev, prosim, gospod, prosim vas, da vsaj enkrat natančno preverite celotno igro in naredite posodobljeno igro brez hroščev. Prosimo, da posodobite čim prej ok.
V igri železne stvari prenehajo delovati po 2 ali 3 dneh in jih moram ponovno zamenjati. Za to težavo ne morem narediti nobene velike farme, kot je velika sladkorna trsa, velika farma piščancev itd. In obstaja še ena težava, ki vsi stroji za prah iz rdečega kamna prenehajo delovati po 2 ali 3 dneh v igri. Prosimo, rešite težave.
kul
Ta igra je dobra, vendar sem jo igral že en teden in nekega dne sem šel v svojo galerijo fotografij, kjer je bilo 10000 ali celo več slik te igre, ki jo morate popraviti
Je dobra ustvarjalna igra in obstaja tudi način za več igralcev, vendar včasih oglasi pridejo v igri za več igralcev v enojnem igralcu, je v redu, če oglas pride tudi brez problema, vendar prosim, odstranite oglase v igri za več igralcev in ne moremo igrati preživetja za več igralcev, zato dajem 4 zvezdice
To je zelo zabavna in razburljiva igra in rad jo igram, vendar sem imel težavo v tem, da je bil način za več igralcev izbrisan v 24 urah. Vse trdo delo in čas, ki sem ga porabil za gradnjo dvorca ali mesta, v katerem sem živel, je bil uničen in preprosto sem nehal uporabljati več igralcev. Prav tako ugotavljam, da je, ko igram s prijateljem na mini igrah, težko priti v isto igro in še težje v isto ekipo. Všeč mi je, da lahko igraš kreativno in preživetje sam brez interneta in nad vsem mi je všeč aplikacija
Všeč mi je koncept, vendar STVARI NE REŠEJO. Zgradil sem majhno hišo na strani gore in jo izpopolnjeval ves dan. Kasneje bom zgradil vas in moje hiše ni več. Ni bilo nič velikega, všeč mi je bilo le, kako je izgledalo in sem ga nekaj lepega popestrila.
Igra je v redu. Vendar verjetno ne bi smeli dodajati konstantnih oglasov med igranjem in zrušitvijo našega telefona. In dodajte možnost klepetanja v igri in videti, kdo je v sobi za več igralcev.
Ni tako dobro, videl sem veliko aplikacij, ki poskušajo kopirati Mincraft, vendar na svoj zvit način. Ljudje, ki to že doživljate, če želite igro, kot je mincrart, preprosto dobite mincraft. Cena enega telefona/tabličnega računalnika je 7 dolarjev, vendar je tako vredno! (Prav tako za to igro, če jo bodo ustvarjalci izboljšali, popravili nekaj napak ali kaj podobnega, bi bila to precej dobra igra.)
Všeč mi je, toda za številne oglase in je super, vendar je predolg za namestitev in igra za več igralcev je super, vendar bedwars je dolgočasen, želim si, da dodate posteljo v bedwars železni generator in generator zlata, prosim, dodajte ju
Ta igra je malo moteča in enkrat se mi je iPad pravkar sesul zaslon, bil je črn in trajalo je 12 dni, da so jo popravili 🙄
Igra mi je zelo všeč! Neverjetno, stil igre je NEVERJETNI! Zakaj nima 5 zvezdic? No, ko naredim ogromne gradnje, se včasih ne morem premakniti, ampak morda je to zaradi mojega idk telefona. Prav tako si želim, da obstaja več igralcev, kjer lahko jaz in moji prijatelji zgradimo svet z mano. Torej, kot da uporabljamo isti wifi in potem lahko igramo igro! Ampak tudi, če zgradim svet, da ga ustvarim, ga lahko igrajo tudi brez mene! Želim si, da bi to dodali! neverjetna aplikacija!
RES SOVRAŽIM TO, KI BI ŽELIM NADZORITI, A TA IGRA PROSI ZA PRENOS VSE😡😡😡😡😡
Še ena stopnja brez povezave, če vklopite neto popolnoma brez oglasov po mojih besedah popolno igro, kot je minecraft, poskusite
Zato se zabavam ob igranju te igre. Izdelujem lahko različne stvari in stvaritve. Ampak obstaja napaka (to bi se zgodilo samo v vodi)...po vsem svetu so bloki, ki so nevidni...seveda lahko greste skozi njih, vendar tam ni mogoče postaviti nobenega bloka. Niti bati ne pomagajo potisniti potrebnega bloka (preprosto ne bi delovali). Torej, če bi to lahko popravil, bi bil zelo vesel😊😊
Težko je uporabljati kontrolnike in ne moreš zares graditi zelo dobro zaradi načina zaslona in je res težko pobiti živali
Najslabša igra je, da je grafična, da nima toliko ustvarjalnosti in zaostajanja. Odprem igro, kaže, da je težava in če želite veliko dodati, jo popravite.
mislim, da je bila prejšnja grafika boljša od tega, kar je zdaj, je krmilna palica majhna, tudi če povečam velikost in če jo povečam preveč, se stvari ne vidijo tudi pogled inventarja ima zelo majhno grafično strukturo, zaradi česar sem iskal bližje da bi to videl.
Realmcraft je zabavna in neverjetna gradbena igra in je zelo podobna Minecraftu, vendar ima svoje razlike. Včasih se izklopi, vendar sem se naučil, da če greš hitro, bo trajalo dlje.😊
Lažna predstavitev!
To je zelo dobra igra! Dajem mu samo tri zvezdice, ker imam samo eno majhno težavo, grafiko. Všeč bi mi bilo, če bi lahko izboljšali grafiko te igre. Tako bi lahko izboljšali grafiko: naredite teksture nekoliko mehkejše, na primer naredite barvno shemo nekoliko svetlejšo, da teksture blokov ne bodo preveč obremenjujoče oči. Temu bom zagotovo dal 5 zvezdic in morda celo povedal svojim prijateljem o tej igri, če bi lahko popravili grafiko. In hvala!
Je lepo dobra
Gods Of Arena: Strategy Game Strategi qzzc
RealmCraft 3D Mine Block World Sarguzasht jmx
Ta igra je zelo dobra, vendar menim, da so te igre postale bolj femozne in dobre, ko je bila dodana več strukture, kot so roparska postojanka, oceanski spomenik, trdnjava, močan opor in podvodne ruševine in več vrst hrane in več mafij, kot so čebela, osel, mula, goba krava, koze, jeleni, sloni in več začimb rib so bile dodane in predmeti, kot so vohunsko steklo, elytra, požarni naboj
Ta igra je lepa, vendar njena grafika ni lepa kot starejša različica. Mislim, da je bila ta različica 5.0 ali ne vem, vendar prosim izboljšajte to grafiko, potem bom dal 5☆ Prosim Adijo. Zamuja in tako težka in prosim naredite teksturo, kot je Minecraft I zdaj vam bo dal 3 zvezdice žal
Igra je skoraj tako dobra kot minecraft, vendar imam eno težavo, in to je žareči kamen in svetilka ne naredi tistega, kar naj bi naredila, to je, da sveti. Ali lahko to popravite, ker bi bilo to zelo cenjeno in hvala.
Buuuuuuuuu
Všeč mi je igra, edini razlog, zakaj ji dajem a2, je zato, ker dodatki na vrhu igre ne vidijo preklete stvari, pokriva polovico igre, ko igraš, je dobra igra, ne razumi me narobe Všeč mi je to a dodatki morajo iti, prekleto je skoraj nemogoče igrati igro in sploh ni nič hudega, da zaprete dodatke. Če ne bi bilo teh dodatkov, bi mu dal 5 zvezdic, a dodatki morajo iti. PS Oprostite, ampak ko dodatkov ne bo več, me o tem obvestim
Ko sem zadnjič igral igro, se je moj lik zataknil na enem mestu. Zdaj ne more hoditi, lahko gledam naokoli, vendar je lik obtičal in se ne premika. Zato sem izbrisal igro in jo znova namestil, misleč, da je šlo za enkratno situacijo. Toda po nekaj dneh se je ponovilo. Tako sem razočaran, prej mi je bila igra všeč, zdaj pa je ves napredek, ki sem ga naredil, izguba časa
No, prva stvar je, da vam sploh ne dajo vadnice o tem, kam greste ustvariti predmete. Drugič, ne bi smelo biti okoli 20 različnih vrst lesa, ker je težko najti materiale za eno posebno škatlo. Tretja stvar je, da ne morem preživeti niti toliko, da bi naredil meč. In to je enostavno? Ali igramo igro 2 minuti in dvakrat smo umrli. To je smešno, da bi vam morali dati vsaj čas, da začnete zbirati opremo, vendar ne namesto tega pričakujejo, da ste strokovnjak. Odstrani.
Ta igra je prekleta! Ali ponesrečena igra! Ko se je igra prenesla, je bil 2-3 minute iz nekega razloga črn zaslon. Potem pa sem ugotovil, da moj telefon ne deluje več! In pravkar se je obesilo. Stekel sem v svojo sobo in napolnil telefon, vendar še vedno ni deloval! Hotel sem ji dati samo 0 zvezdic in te igre ne bi več prenesel. Ampak igro sem igral kasneje, igra je dobra, ampak če ima več igralcev kot pravi. Bila je enaka kot prava. In prosim, poskusite odpraviti to težavo.
Zakaj vam je všeč, ne morete klepetati v strežnikih za več igralcev in napis včasih preide v drug jezik, ko ga objavite, se barve zamenjajo na blokih, ali niti kip cirkuškega dojenčka ni videti kot cirkuški dojenček in ga vedno žalosti in ste strežniki za več igralcev, ne morete delati na ljudeh, ne morete ustvariti niti strežnika, ali lahko vsaj razvrstite jezike in prenehate spreminjati jezike na naših znakih. popravi v redu
Igra ves čas zaostaja, kontrole so grozne, pretežko se je boriti in premikati okoli vas na koncu prelahko ubijejo predvsem levi in medvedi, ker so premočni, skoraj vsakič, ko zaprete meni, je dodatek plus tisti ki pokriva vrh zaslona, igre pa se ves čas zrušijo.
Ocena bi bila višja, vendar igra briše moje svetove, tudi živali izginejo po eni uri, tudi če so ukročene. Prav tako dodajte več konjskih barv in naredite tako, da boste imeli volkove v ustvarjalnem miru.