(Android/iOS) Bubble Pop Origin! Puzzle Game apgaulės kodas padidina ištvermę
Feb 15, 2022 13:55:18 GMT -5
Post by vemavebourna on Feb 15, 2022 13:55:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Pop Origin! Puzzle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Pop Origin! Puzzle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaulės kodas padidina ištvermę ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Pop Origin! Puzzle Game 2022 version ▞▞▞
Jūs negaunate pakankamai nemokamų posūkių kiekviename šio žaidimo lygyje, todėl labai sunku žaisti. Dėl šios situacijos aš net nebenoriu jo žaisti. Žinau, kad kiekvienu lygiu darosi vis sunkiau, bet turėtume gauti galimybė gauti daugiau burbulų, kad būtų galima tęsti žaidimą.
Man tai tikrai patinka . Yra daug priedų, bet viskas.
Įdomus žaidimas, tačiau kūrėjus domina tik greitas piniginis kapitalas. Per daug skelbimų, kad juos būtų galima žaisti (tarp kiekvienų lygių, kai pasieksite per tam tikrą tašką).
Pašalinta. Rodomas iššokantis langas, už kurį reikia mokėti už skelbimų pašalinimą. Paspaudžiau, bet neužsimenau, kiek tai kainuoja, tik parašiau, kad sutiktų sumokėti. Beviltiška.
Taigi šiurkšta, kai artėjate prie žaidimo pabaigos ir norėdami gauti 3 nemokamus žaidimus, turite žiūrėti vaizdo įrašą. Paspauskite laikrodį ir jis grįš į mano pagrindinį ekraną, todėl viską prarasite!! Laikas naujam žaidimui manau!!!
Mėgaudavausi šiuo žaidimu, kol sulaukiu visų bjaurių priedų, kurie yra bjauriai skirti paaugliams.
Per daug skelbimų. Yra daug daugiau „bubble pop“ programų, kuriose nėra jokių skelbimų. Pašalinta! Negaiškite savo laiko.
Šis žaidimas yra visiškas apiplėšimas. Tai iš tikrųjų apgaudinėja. Ir pakeičia kamuoliukų spalvas prieš juos šaudydami. Tai nepašalina kamuolių, kuriuos jau pataikėte. Tai pašalina jau įsigytus priedus. Freespin apgaudinėja. Aš žinau, apie ką kalbu. Aš pasiekiau 238 lygį. Tikiuosi, kad tai pakankamai aukšta, kad galėčiau šiek tiek priprasti prie žaidimo. Aš pavargau nuo to, kai sienos nekeliauja ten, kur jas nukreipei.
Puikus žaidimas atsipalaiduoti
Žaidimas reaguoja greitai, kamuoliukai eina ten, kur yra nukreipti. Linksma ir atpalaiduojanti
Man patinka žaisti šį žaidimą, bet kiekvieną kartą, kai pakeičiau telefoną, turiu pradėti nuo nulio.
Bubble Pop Origin! Puzzle Game Головоломки woq
Visos mano monetos dingo ir šis žaidimas tapo nuobodus. Ne linksma.
Jau kurį laiką žaidžiu šį žaidimą, o reklamos negailestingos! Žinau, kad tai būtina, bet eik!! Priverstas žiūrėti bent 1 reklamą po KIEKVIENO LYGIO! Tai šiek tiek daug. Pavargau nuo skelbimų....atsisveikink!
Malonu. Labai atpalaiduoja žaisti
Geras žaidimas praleisti kelias minutes, važinėti į darbą ir atgal, autobusu, pietų pertrauka ir pan.
Puikiai padeda praleisti laiką..
Žaidimas užstringa pasirinkus papildomus kamuoliukus po 1501 lygio.
Labai smagu, kol dings pirkinys programoje.
Gerai
Geras žaidimas buvo. Kai perėjau iš savo senojo telefono į naują, šis žaidimas grąžino mane į pradžią.
Bubble Pop Origin! Puzzle Game معمایی aka
Pramogos leidžiant laiką ir sprendžiant problemas.
Man patinka žaisti, tai leidžia atsipalaiduoti po ilgos dienos ir tai yra žaidimas, kurį gali žaisti ir mano anūkai, be to, tai puikus žaidimas?!
Kiekvieną kartą, kai žiūriu vaizdo įrašą, jis neleis man grįžti į žaidimą jo visiškai neuždaręs. Reikia pradėti žaidimą iš naujo.
Tai smagu ir moko geriau siekti
Labai blogai
Man patinka žaidimas ir smagu jį žaisti. Tačiau aš pavargau ir pavargau nuo to, kad skelbimai užstringa ir žaisti užtrunka 2 minutes, o ne 30 sekundžių!!!
Age of War 2 Strategi jgp
Paprastas įdomus žaidimas, skirtas užpildyti šiek tiek laiko.
Šis žaidimas nesuteikia aiškaus ir lengvo būdo išeiti iš žaidimo. Šiame žaidime sulaiko jus savo telefone.
Smagiai praleido daugumą lygių, tada jie tiesiog pradėjo kurti nusivylimui ir, atrodo, priežastis priversti naudotojus rodyti skelbimus. Žaidimas visą laiką tiesiog užšąla. Atrodo, kad tai yra bugiškas, skelbimais pagrįstas žaidimas. Liūdna, kad šiais laikais žaidimai yra tik reklama, tarp kurių yra linksmybių.
Iš pradžių smagu, bet tampa per daug gudru. Man nereikia burbulų su šikšnosparnio sparnais.
Jei nepirksite taupyklės, prarasite visas savo monetas. Gali pasiekti tik tiek, kad nesurinktų monetų žaisti.
Awful Nuolat stringa, kai pasirodo skelbimai
Greitai sukelia priklausomybę. Pašalinau dėl skelbimų. Nesupraskite manęs neteisingai, aš neprieštarauju skelbimams, bet atsisakau būti jų įkaitu. Kai baigsiu juos peržiūrėti ir paspaudžiu X, noriu, kad mane grąžintų į žaidimą, NEBŪTI nuvestas į žaidimų parduotuvę. Man nepatinka, kad kai noriu mesti žaidimą, man rodomas skelbimas, ir aš turiu žiūrėti kelias sekundes, kol grįžtu į žaidimą, braukiu dar kartą, kol nepasirodys išeities mygtukas. Nors ir smagus, šis žaidimas nepakilo iki jo įsigijimo lygio.
Man patinka žaidimas, bet skiriu jam 1 įvertinimą, nes jis nuolat atima iš manęs monetas ir aš jų net nenaudoju.
Bubble Pop Origin! Puzzle Game Câu đố ehq
Sveiki, „Facebook“ išsaugojau savo seną žaidimo lygį, gavau naują telefoną, bet negaliu atkurti senų įrašų.
Didžiausias sukčių žaidimas kada nors!!! Kai tik pasieksite lygius, jis NUOLAT dovanos jums kamuoliukus, kurie NIEKUR nežais, todėl neįmanoma progresuoti, nebent: A. perkate programoje B. kartosite tą lygį amžinybę ir žiūrėsite skelbimus ilgiau nei jūs. gali žaisti žaidimą. Pamirškite visus... IŠTRINTI!!!!!
Daugeliui skelbimų ir jie per ilgi. Kad nenorėtumėte žaisti žaidimo. Jei taip pat turite skelbimų, sutrumpinkite juos. Laukimas ištraukia jus iš jūsų srauto. Tai sulėtina žaidimą.
Skelbimai nuolat stringa ir nebegalite grįžti į žaidimą.
Žaidimas įdomus, bet ne tas, kuris buvo reklamuojamas. Jis buvo reklamuojamas kaip sulčių žaidimas.